Allt kretsar runt solen.

För oss kretsar allt vi gör, våra tankebanor och hela vår tillvaro kring solen. Den påverkar vår vardag och den styr våra idéer.
Ja, allt vi gör handlar om solen.

Vi utvecklar och tillverkar solskyddsprodukter för både inom- och utomhusbruk; alla med utgångspunkten att göra det lättare för dig att styra över ljuset, solen och din ljusmiljö.

Hos oss hittar du allt från klassiker som fönstermarkiser till villan till kompletta och fullt automatiserade solskyddsanläggningar för offentliga miljöer och fastigheter. Välkommen!

Om Nimex

Vårt huvudkontor finns i Mullsjö, och här producerar vi den största delen av våra solskyddsprodukter för både inom- och utomhusbruk.

Vi har idag tre egna produktionsanläggningar. Det ger oss full kontroll över tillverkningen och ger dig stor trygghet vad gäller kvalitet, leveranser och nära kontakt med oss.

Så långt det är möjligt tillverkar vi komponenterna till våra produkter själva, och vi har noggrant valt ut leverantörer som kan förse oss med vävar och kompletterande delar till våra produkter.

Här kan du se bilder från vår produktion och få en inblick i hur vi gör det lättare för dig att styra över ljuset.

  • Refer
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide

Arkitektservice

För oss är allt möjligt när det gäller solavskärmning och tillsammans har vi decennier av erfarenhet av att arbeta med arkitekter och större projekt där kvalitet, form, finish och flexibilitet är a och o.

Bland våra produkter finns hittar du nya såväl som beprövade funktions- eller designlösningar liksom unika produkter och nya möjligheter att skräddarsy solskyddsprodukter och unika lösningar.

Teknisk information och underlag, exempelvis DWG-filer hittar du på sunoff.se.

Produkter

Alla våra produkter är måttanpassade och individuella, och de tillverkas helt utifrån din beställning. Det betyder att du kan få dem just precis som du vill, och med just den form, färg och funktion som passar dig och ditt projekt bäst.

Vårt sortiment består av två delar – ett brett standardsortiment under namnet Elissi samt ett helt flexibelt och anpassat sortiment som riktar sig främst till arkitekter och större projekt. Detta säljs via butikskedjan Sun Off.

Meny