Strategiskt partnerskap

Dagens marknad ställer allt högre krav på bl.a. innovation, produktutbud, marknadsföring, support, säljkanaler och leveranssnabbhet. Detta gäller oavsett om man jobbar mot privat- eller projektmarknaden.

För att möta dessa förväntningar krävs nya strategiska grepp. Vi är övertygade att långsiktiga öppna samarbeten och partnerskap på alla nivåer är nyckeln till framgång.

I ett första steg i denna strategi har Vestamatic GmbH och Nimex AB ingått ett partnerskap. Nimex AB kommer från och med nu vara distributör av samtliga Vestamatic’s produkter i Sverige och Norge.

Vi säkerställer därmed förutsättningarna att vi och våra kunder fortsätter att vara vinnare för lång tid framöver. Redan från dag 1 erbjuder vi ett unikt produkt- och kunskapsspektra utan motstycke i branschen, men vår gemensamma ambition är mycket större än så…


Vad innebär detta för dig som kund?

Kortsiktigt innebär det att alla Vestamatic’s produkter beställs, levereras och faktureras från Nimex. Priser och villkor är oförändrade mot innan. Samtidigt kommer ni åt mängder av fler produkter och en helt ny nivå av support. Vi har redan rekryterat flera nya medarbetare i denna anda, och fler är på väg in.

Långsiktigt kommer våra kunder få helt unika möjligheter att påverka sitt produktutbud och länkade marknadsaktiviteter. Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda en unik totallösning inom produktutveckling – oavsett om det gäller elektronik, plast eller metall.

Mattias Klasson, tidigare VD på Vestamatic Scandinavia AB, är numera delägare i samtliga Nimex AB’s bolag tillsammans med Tomas Bäckman. Mattias Klasson kommer iklä sig rollen som affärsutvecklare medans Tomas Bäckman fortsätter som VD. Vestamatic GmbH kommer bistå Nimex AB framtida produktutveckling och tillverkning av motorer och styrsystem som garant för en ledande produktportfölj.

Vestamatic

Kontaktpersoner:
Tomas Bäckman tomas.backman@nimex.se
Thorsten Breithor
 thorsten.breithor@vestamatic.com
Mattias Klasson mattias.klasson@vestamatic.com mattias.klasson@nimex.se